Fortlodges appartementenDeze onder architectuur gebouwde zeer ruime lodges bieden u wel heel bijzondere mogelijkheden om in luxe en stilte te overnachten. Onze unieke…


Deze onder architectuur gebouwde zeer ruime lodges bieden u wel heel bijzondere mogelijkheden om in luxe en stilte te overnachten. Onze unieke lodge appartementen ademen één en al luxe. U waant zich even in een andere wereld, met de stoere elementen van het oude fort krijgt u in deze lodge een veilig gevoel. Gedachtes komen in u op hoe het hier vroeger geweest moet zijn!  Fortlodge 1 en 3 zijn zeer ruim en beschikken over een ruime woonkamer, een spectaculaire eetkamer en een volledig uitgeruste moderne keuken ( Poggenpohl ). Twee slaapkamers bevinden zich op de 1e verdieping evenals een luxe badkamer met uitzicht op de uiterwaarden en via de slaapkamerdeuren komt u buiten bij de hout-gestookte hottub (stookhout is inclusief). De derde slaapkamer bevindt zich op de begane grond en is beschikbaar indien u met 5 of 6 personen komt. Deze unieke locaties zijn bijzonder geschikt voor vakantie of Long Stay. Fortlodge 1,2 en 3 zijn ook koppelbaar!
Onze fortlodges zijn ook koppelbaar, hierdoor enorm geschikt als familie- of groepsverblijf. De Fortlodges zijn instap-klaar! De bedjes zijn gedekt en voor iedereen ligt er 1 handdoek klaar. Keukengerei, bestek en servies zijn aanwezig. ’s Ochtends kunt u genieten van een heerlijk bakje Nespresso, de cups liggen klaar! En de wasser voor de vaat staat gereed met een tablet.
 

Dit evenement vindt plaats op de volgende locaties:

  • Fort Vuren - Waaldijk 29 4214 LB Vuren

Meer informatie

Fort Vuren
Waaldijk 29
4214 LB Vuren
Plan je route

Meer informatie

Wanneer

  • Dagelijks t/m 31 december 2023

Meer informatie

Fort Vuren
Waaldijk 29
4214 LB Vuren
Plan je route

Meer informatie