Duik de geschiedenis in

Samenwerkingspartners

Het Kwaliteitsteam Hollandse Waterlinies geeft advies aan de Siteholder over ruimtelijke ontwikkelingen. Het Kenniscentrum Waterlinies biedt historische informatie over de waterlinies in Nederland. Stichting Liniebreed Ondernemen is de uitvoeringspartner voor de publiekscommunicatie.

Kwaliteitsteam

Er is een Kwaliteitsteam Hollandse Waterlinies. Het Kwaliteitsteam bestaat uit een team van experts en brengt vanuit een onafhankelijke positie advies uit aan de Liniecommissie. De voorzitter van het Kwaliteitsteam is Yttje Feddes.

Lees meer over het kwaliteitsteam
Leden van het Kwalitieitsteam

Kenniscentrum Waterlinies

Het Kenniscentrum Waterlinies (KCW) verzamelt, onderzoekt, borgt en verspreidt kennis over de waterlinies . Dit kennisinstituut ontsluit zowel digitaal als analoog historische en actuele kennis over de waterlinies.

Ga naar de site van het Kenniscentrum
Drie soldaten leiden vier paarden en een kanon door een onder water gelopen gebied.

Stichting Liniebreed Ondernemen

Stichting Liniebreed Ondernemen (SLO) is de uitvoeringsorganisatie van de publiekscommunicatie voor de Hollandse Waterlinies. Ook ondersteunt SLO ondernemers op en rond de forten in de Hollandse Waterlinies en de andere militaire verdedigingswerken. Denk aan ondersteuning met liniebrede marketing & promotie, evenementen, gezamenlijke inkoop, kennisdeling, fondsenwerving, netwerken.

Ga naar de website van Stichting Liniebreed Ondernemen
Mensen aan tafels tijdens de storytelling workshop op Fort Nieuwersluis