Duik de geschiedenis in

Uitdragen

De Hollandse Waterlinies zit vol met verhalen. Het uitdragen van het verhaal van de Hollandse Waterlinies wordt gecoordineerd door de werkgroep Uitdragen. In deze werkgroep zit een afvaardiging vanuit elke provincie, de coordinator uitdragen en de webmaster.De werkgroep uitdragen stimuleert alle partners om het verhaal van de Hollandse Waterlinies uit te dragen door ze te faciliteren met een heldere merkstrategie en huisstijl en basis communicatiemiddelen. 

Huisstijl Toolkit

De Huisstijl Toolkit is een hulpmiddel bij het vertellen van het verhaal van de Hollandse Waterlinies. In deze Toolkit vind je logo's, beeldmateriaal en basisteksten.

Ga naar de Huisstijl Toolkit
Beeldmerk van de Hollandse Waterlinies

Educatie

De Hollandse Waterlinies zijn een goed bewaard geheim en er valt van alles te ontdekken en te beleven. Want hoe werkte zo'n waterlinie nu eigenlijk en hoe leefden de soldaten op de forten? Allemaal spannende verhalen waar we kinderen graag in meenemen en ze zelf op ontdekkingstocht laten gaan. Dit kan binnenkort in de klas met het nieuwe lespakket. En nu al met het Waterlinies spel of luister naar de 8D podcast Geheim Water of kijk naar de Klokhuis aflevering over de Hollandse Waterlinies.

 

 

 

Ga naar de educatie pagina
Een man met een grote bos krullen en een zwart overhemd staat voor een fort en geeft uitleg aan een klas kinderen.