Duik de geschiedenis in

Dit kun je doen

Kom je langs in de Hollandse Waterlinies? Er is genoeg te doen voor iedereen! Of je nu groot bent of klein, houdt van natuur, avontuur of een echte fijnproever bent: de waterlinies bieden voor elk wat wils. Ontdek hier een overzicht van de mogelijke activiteiten.

Activiteiten

Ben je lekker actief? Wil je juist de diepte in? Of laat je je het liefst lekker in de watten leggen? In de Hollandse Waterlinies kan het allemaal! Van wandel- of fietsroute tot een rondleiding in een fort of een heerlijke maaltijd. Lees snel verder over de leukste activiteiten in het waterliniegebied.

Verken alle activiteiten in de Hollandse Waterlinies.

Speciaal voor ...

In de Hollandse Waterlinie kom je altijd aan je trekken. Of je nu op stap wil met de kinderen, een groepsactiviteit zoekt of lekker de stilte van de natuur wil ervaren. Ook fijnproevers en avontuurzoekers kunnen in de Hollandse Waterlinies hun hart ophalen, en gelukkig zijn een aantal forten ook te betreden door bezoekers met een beperking. 

Vind jouw waterlinie-activiteit

In de buurt van ...

De steden in de Hollandse Waterlinies zijn een goede uitvalsbasis voor een bezoek aan de forten, vestingen, sluizen en groepsschuilplaatsen in de buurt. Of je nu gaat voor een wereldstad als Amsterdam of juist voor een kleinere, sfeervolle en karakteristieke plaats als Leerdam of Culemborg, er is voor iedereen een goed beginpunt om de Hollandse Waterlinies te gaan verkennen. 

Verken de Hollandse Waterlinies in jouw buurt