Duik de geschiedenis in

Groepen

Hoe leuk is het om je samen te verwonderen over de schoonheid van de Hollandse Waterlinies? Er zijn diverse leuke en afwisselende uitjes te beleven. Van escaperoom tot rondleiding en van proeverij tot sportieve uitdagingen. Bezoek onze mooiste locaties met een groep!

Escape Rooms

Ben jij goed in puzzelen en weet je binnen de gestelde tijd te ontsnappen aan een afgesloten ruimte in een fort? Op diverse locaties in de Hollandse Waterlinies kun je een Escape Room boeken met je vrienden:

Een groep mensen probeert te ontsnappen uit een ruimte die overspannen is met touwen.

Sportieve uitdagingen

Van boogschieten tot mountainbiken en van lasergamen tot steppen, ook voor de sportievelingen zijn er leuke groepsuitjes te boeken op de volgende plekken:

Twee jongetjes in legeroutfits liggen op een betonnen fort met grote laser guns.

Rondleidingen voor groepen

In de agenda op deze website zijn verschillende actuele rondleidingen te vinden. De Gele Loods in Naarden Vesting en het Hembrugmuseum op het Hembrugterrein bieden regelmatig rondleidingen aan voor groepen.  

Ga naar de agenda
Een groep mensen kijkt rond bij een museum dat in een oud transformatorhuisje gemaakt is.

Culinaire uitjes

Wil je liever de innerlijke mens voeden? Doe dan eens mee aan een wijnproeverij of een workshop met balsamico azijn of olijfolie bij Casa Fortezza in Fort bij de Liebrug. Of schuif aan voor een bierproeverij met een rondleiding op Fort Everdingen bij Brouwerij Duits & Lauret. Natuurlijk is het ook mogelijk om een gezellige dag samen af te sluiten met een fijn diner in een van de forten met een culinaire bestemming

Bekijk alle culinaire forten
Een groep dames proost met een biertje bij Fort Everdingen.