Duik de geschiedenis in

Ondernemers

Jij als ondernemers bent heel belangrijk voor de Hollandse Waterlinies. Je bent het gezicht van het werelderfgoed en ook een toegangspoort. Om die rol zo goed mogelijk te kunnen vervullen helpen we je graag een handje. Dit doen we door je te faciliteren met middelen en basisinformatie.

Samenwerken en elkaar versterken

Vele van jullie zijn al lid van Stichting Liniebreed Ondernemen. Zij zijn jullie eerste aanspreekpunt en helpen ons  en ook jullie om goed samen te werken, van elkaar te leren en ook om elkaar te versterken.

Verhaal delen

Wil je jouw bezoekers kennis laten maken met het verhaal van de Hollandse Waterlinies. Maak dan gebruik van onze promotiemiddelen. Samen met Stichting Liniebreed Ondernemen maken we Z-cards, regiobanners, het Fort magazine en andere materialen. Twee keer per jaar ontvangen jullie deze middelen. Heb je behoefte aan andere specifieke middelen of zijn de middelen op? Laat het dan via Stichting Liniebreed Ondernemen aan ons weten.

Voorbeelden van materialen in de huisstijl van de Hollandse Waterlinies.

Huisstijl Toolkit

Wil je het verhaal van de Hollandse Waterlinies vertellen op je eigen site of in andere promotie materiaal? In de huisstijl toolkit vind je het logo, kaarten en ook basisteksten.

Ga naar de huisstijl toolkit
Beeldmerk van de Hollandse Waterlinies.

Ondernemer worden?

Was het altijd al je droom om een fort te runnen of heb je een idee voor een onderneming in de Hollandse Waterlinies? Ook hier is Stichting Liniebreed Ondernemen weer het eerste aanspreek punt. Zij weten vaak waar mogelijkheden zijn en kunnen je ondersteunen en adviseren.

Ga naar Liniebreed Ondernemen
Een vrouw met een bruin overhemd met op de rug de woorden 'Fort Altena' bedient op een terras. Op haar dienblad staat thee en een punt appeltaart.