Waterlinie Fiets-experience (47 km)


Fiets langs loopgraven en forten en dineer met uitzicht op sluisjes en kazematten met dit arrangement van Happen en Trappen! De wind in je haren, de voeten op de trappers en genieten maar. Laat je meevoeren in een oer-Hollands verhaal van meesterschap in militair waterbeheer. Fiets van pareltje naar pareltje in de Hollandse Waterlinies en geniet onderweg van heerlijk eten en drinken!

Dit ga je doen

Een man met een fiets staat op een brug. Op de achtergrond zie je een hoge wal met daar doorheen een looppad en bovenop een kunstwerk van takken.

Waterlinie Fiets-experience

Deze ‘Happen & Trappen’ fietsroute gaat door loopgraven en langs forten. Dineer met uitzicht op sluisjes en kazematten. De Waterlinie fiets-experience in het midden van het land dompelt je onder in ons oer-Hollandse waterverdedigingssysteem uit de 19e en 20e eeuw. Je start in het Waterliniemuseum op Fort Vechten waar je een virtuele parachutesprong boven het Waterlinieland kan maken. Daarna volgt een geweldige fietstocht van 47 kilometer met vijfmaal een gerecht bij een restaurant op de route.

Dit arrangement is inclusief koffie en Fortkoek bij Waterliniemuseum Fort bij Vechten, voorgerecht bij Jonkheer de Ram, soep bij Werk aan de Korte Uitweg, hoofdgerecht bij Hajé Waterliniedok, nagerecht bij Down Under, uitgebreide routebeschrijving en fietskaarthouder (welke u aan het einde van de dag weer inlevert).

Kosten: dit arrangement kost €44,95 per persoon. 

Boek dit arrangement