Overnachten Bij de Fortwachter


Overnachten Bij de Fortwachter

Welkom op deze heerlijke groene plek in Nieuwgein! De twee B&B kamers bevinden zich boven een koffiehuis met daaromheen een prachtige bu…

Welkom op deze heerlijke groene plek in Nieuwgein! De twee B&B kamers bevinden zich boven een koffiehuis met daaromheen een prachtige buitenplaats, op historisch Fort Jutphaas. Je kunt je verheugen op superstille nachtrust, een compleet en vers bereid ontbijt in het koffiehuis (of in de tuin) en de mogelijkheid voor lunch voor onderweg. Ze zijn van woensdag t/m zondag geopend voor ontbijt, lunch, taart en borrel, en dus word je als logé 's ochtends vanzelf gewekt door de geur van verse koffie. Er is geen kookgelegenheid in B&B, maar wel zijn er handdoeken, eigen koffie & thee én een minibar aanwezig. Ze hebben zelfs een vuurkorf, voor een knusse avond onder de sterren! De genoemde prijs is voor een boeking op basis van 2 personen: extra gasten betalen 30,- per nacht, inclusief ontbijt. Kinderen tot 2 jaar slapen kosteloos in deze B&B! Het ontbijt serveren ze tussen 9:00 en 10:30, maar op aanvraag kunnen we hier flexibel in zijn. Dit geldt ook voor onze in- en uitchecktijden.

Natuur en omgeving

Heb je specifieke vragen of verzoeken, dan staan ze je graag te woord: ze vertellen je graag over de historie van de plek, de prachtige omgeving en wat er in de regio te doen/eten/ontdekken is. Op en rond het Forteiland is het namelijk heerlijk vertoeven tussen de appel- en perenbomen, de uilen en vleermuizen, en temidden van de talloze bijzondere vogels! Je kunt er wandelen of hardlopen rond het water of genieten van de historische monumenten op het Fort. Mocht je niet met de fiets komen, dan hebben we twee fietsen voor gasten te leen.Onze voormalig fortwachterswoning deelt het eiland met een kleine imkerij, de scouting en een luxe restaurant, en is ideaal gelegen voor wandelaars, fietsers of zelfs wanneer je reist met de boot! Door onze Unesco-status zijn we op allerlei fiets- en wandelroutes aangesloten, waaronder de Hollandse Waterlinieroute (de #3 route van Nederland). Vanaf station Utrecht CS is het een kleine 30 minuten fietsen langs het water naar Bij de Fortwachter.

Locatie
Bij de Fortwachter/ Fort Jutphaas
Fort Jutphaas 1
3439 LX Nieuwegein

Dit evenement vindt plaats op de volgende locaties:

  • Fort Jutphaas - 't Fort Jutphaas 3 3439 LX Nieuwegein
  • Bij de Fortwachter - Fort Jutphaas 1 3439 LX Nieuwegein

Meer informatie

Fort Jutphaas
't Fort Jutphaas 3
3439 LX Nieuwegein
Plan je route

Meer informatie

Prijzen

  • Volwassenen € 136,75
  • Kinderen € 136,75

Wanneer

  • Dagelijks t/m 31 december 2025

Meer informatie

Fort Jutphaas
't Fort Jutphaas 3
3439 LX Nieuwegein
Plan je route

Meer informatie

In de buurt

Handige info

Toon resultaten