Duik de geschiedenis in

Routegids Hollandse Waterlinies

Heb je zin om op pad te gaan op de fiets of te voet? Dan is de Routegids Hollandse Waterlinies echt iets voor jou! De routegids bevat de 18 routes mooiste routes in het hele gebied van de Hollandse Waterlinies.

18 routes van Edam tot Giessen

Het langgerekte gebied van de Hollandse Waterlinies loopt van Edam tot Giessen en is opgedeeld in 9 regio's. In iedere regio is een wandelroute en een fietsroute gekozen waar het UNESCO werelderfgoed goed zichtbaar is. De routes worden bewegwijzerd met knooppunten of zijn te volgen via een app of GPX.

Bekijk de routegids
Een afbeelding van de omslag van de routegids Hollandse Waterlinies. Hierop is het logo zichtbaar, er staat op: 'Routegids Hollandse Waterlinies - de 18 mooiste wandel- en fietsroutes' en 'in beweging'. Er zijn twee afbeeldingen zichtbaar: een van het fort bij Asperen met de glazen koepel en een van een man op een fiets bij het torenfort van fort Uitermeer.

Papieren routegids

Wil je de routegids op papier in handen houden? Kom langs op een van de forten, bezoekerscentra of VVV’s in de Hollandse Waterlinies en neem daar een gids mee.

Ben je opzoek naar een andere route? Kijk dan ook eens bij alle wandel-, fiets en vaarroutes.

Bekijk hier alle routes in de gids