Duik de geschiedenis in

Vierde Ronde van de Stelling van Amsterdam

| Eva Bleeker

Op zondag 2 juni 2024 is het tijd voor de vierde editie van de Ronde van de Stelling van Amsterdam! Je kunt je nu inschrijven voor een van de mooie routes.

Schrijf je in en fiets mee

Tijdens de Ronde van de Stelling van Amsterdam kun je kiezen voor een route van 65, 120 of 170 kilometer langs het prachtige verdedigingserfgoed van de Stelling van Amsterdam. Als je je inschrijft voor de fietstocht word je van begin tot eind ontzorgd: bij de start ontvang je een stuurbordje en stempelkaart, onderweg en bij de finish wordt je goed verzorgd met eten en drinken en de routes zijn volledig uitgepeild. Onderweg is er medische verzorging en een reparatieservice als dat nodig is.

Meer info en inschrijven

Duurzaamheid en het goede doel

Bij de Ronde van de Stelling van Amsterdam staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Je kunt bijvoorbeeld kiezen of je wel een medaille wil ontvangen bij de finish. Vind je dit niet zo belangrijk? Dan kun je ervoor kiezen om het aandenken achterwege te laten, zodat deze ook niet geproduceerd hoeft te worden. De kostenbesparing komt ten goede aan de verdere verduurzaming van het evenement. Ook steun je met je deelname het Diabetesfonds. Dit fonds maakt zich sterk om diabetes te voorkomen en te genezen.